Wie is Marja

CV Marja Plaatje

Wie ben ik

Ik ben change coach met een missie: omgaan met dat wat je overkomt. Of het nu gaat over verandering in de organisatie, je team of je eigen leven. Vanuit mijn kracht als (co‑)creator begeleid ik organisaties, teams en individuen de door henzelf gewenste transformatie vorm te geven.

Mijn kracht is mijn rust, mijn waardering voor dat wat is. Hiermee geef ik anderen de ruimte te zijn wie ze zijn. Om hun eigen stappen te zetten, geïnspireerd vanuit hun eigen verhaal.

Ik houd van het goede gesprek, zomaar op een doordeweekse dag bij de koffiemachine of in het weekend met een glaasje wijn. Of tijdens het koken met bewoners van het verzorgingstehuis.

“Soms is het genoeg om te zijn”, hoor ik me wel eens zeggen. Ja, dat is zo. En daar sta ik wel eens te weinig bij stil. Hoe is dat voor jou?

Waar ben ik trots op

Ik ben trots op wat ik doe. Ik ben trots op mijn vermogen om te observeren, om patronen te zien. Vanuit rust en liefde voor mens en zijn natuur ben ik in staat mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Ik ben er trots op dat ik de stap genomen heb om zelfstandig verder te gaan. Om te werken vanuit mijn hart, om bij te dragen aan een mooiere wereld. Een wereld waarin we sociaal-emotioneel volwassen zijn, hoe jong of oud we ook zijn. Een wereld waar iedereen een plaats heeft en bijdraagt aan het geluk van elkaar.

Belangrijke momenten in mijn leven

De stappen in mijn zelfstandigheid zijn mijn belangrijke momenten in mijn leven: studeren in de grote stad, trouwen, afscheid nemen van de organisatie waar ik al bijna 23 jaar werkte, starten vanuit mijn passie, verbinden met geweldige collega’s.

Ik wens werkend Nederland toe, …

… dat met veel plezier, energie en vervulling gewerkt wordt. Werken aan een duurzaam, gezond werk- en leefklimaat, waarin samenleven en samenwerken waarde heeft voor nu en voor de toekomst. Een werkend Nederland waar iedereen zijn plek heeft en iedereen op zijn eigen, unieke manier bijdraagt.