Els

Wie ik ben

Ik ben vrolijk en direct. Vernieuwing, innovatie en creatieve oplossingen zijn belangrijke talenten. Mijn brede persoonlijke ervaring op zowel privégebied als op werk hebben mij gevormd tot een maatschappelijk betrokken persoon. De natuur is mijn inspiratiebron. Daarom ben ik ook als vrijwilliger werkzaam op het Groendomein Het Wasven in Eindhoven. En daarnaast organiseer ik jaarlijks enkele  activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.

Voor AI Collectief zet ik me in voor een respectvolle en gezonde cultuur met als aandachtsgebieden Kwaliteit en Procesmanagement. Aan de slag met Strength-based benadering van procesverbeteren, dat geeft energie en betrokkenheid.
En Human Source Management, want hoe je met elkaar omgaat in je organisatie is grotendeels vastgelegd in die processen. Dat kan anders en veel beter.
 

AI + Kwaliteit

AI + HSM

Belangrijke momenten in mijn leven

De geboorte van mijn bijzondere dochter, een zorgintensief kind. Dit laat mij naar de wereld kijken vanuit een ander perspectief.
En mijn internationale werkervaring in een hele andere cultuur met prachtige vriendschappen.
 

Waar ik trots op ben

Op mijn veelzijdigheid en het vermogen om onafhankelijk betekenis te geven aan complexe situaties en van daaruit richting te geven.
Daarnaast ben er trots op dat ik op avontuur ben gegaan in Azië en daar vervolgens 5 ½ jaar heb gewerkt.
En mijn twee mooie kinderen, om wie zij zijn. Daar ben ik nog iedere dag dankbaar voor.
 

Ik wens werkend Nederland toe

Het omarmen van het onbekende en in een respectvolle dialoog en verbinding samen sterk staan in deze tijden van stormachtige verandering.
 

CV Els Plaatje