Onze plannen voor deze website

Verhalen van AI-Practitioners

Naast het vertellen van ons verhaal, als AI-Collectief Zuid en wat wij doen, willen wij ook delen met jullie bezoekers. Delen van inspirerende verhalen van AI-Practitioners in Nederland en delen van kennis en ervaring.

Diverse AI-Practitioners zijn uitgenodigd om inspirerende verhalen te vertellen over hun inzet van Appreciative Inquiry bij organisaties, teams, community’s en individuen. En zij hebben ook toegezegd om dit met ons te delen. Binnenkort worden er dus al enkele van deze verhalen geplaatst.

Vragen database

Om goed in gesprek te gaan met elkaar, heb je goede waarderende vragen nodig en is het hanteren van positief taalgebruik erg belangrijk. Maar eenvoudig is dat niet altijd. Om te helpen deze waarderende interviews samen te stellen, gaan wij een vragendatabase bouwen, waaruit jullie inspiratie kunnen halen. De bedoeling is dat je kunt zoeken op diverse categorieën. Denk daarbij aan mogelijke toepassingen van AI en verschillende doelgroepen als organisaties, community’s, teams, individuen, etc.

Tips voor thuis

Ook is de waarderende benadering heel goed toe te passen in je privéleven, in je relatie met je kinderen, met je partner. En natuurlijk met jezelf.
Hiervoor willen wij je korte leuke tips geven over hoe je anders leert kijken naar persoonlijke situaties en hoe je meer leert vertrekken vanuit wat nou wél goed gaat in je leven en de dingen die je doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.